Dakkapel in Den Bosch
Tilburg

Dakkapel in Tilburg voor meer lichtinval, ruimte en een extra kamer

Heeft u gezinsuitbreiding? Mag u thuiswerken en heeft u daarom een extra kantoorkamer nodig? Is uw woning naar wens, wilt u niet verhuizen maar heeft u toch meer ruimte nodig? Een dakkapel in Tilburg is dé oplossing voor meer ruimte en licht op uw zolderkamer. Laat Jansen Dakkapellen nu net een ervaren timmerbedrijf zijn die een dakkapel in Tilburg op een vakkundige wijze kan plaatsen. Wij zijn al jaren werkzaam binnen deze branche en garanderen u een goede prijs-kwaliteit verhouding. Doordat wij hoge kwaliteitseisen stellen in de werkwijze en het eindresultaat van een dakkapel in Tilburg hebben wij een tevreden klantenkring. Een bijkomend voordeel is de efficiency en korte lijnen waarmee we de werkzaamheden uitvoeren. Wilt u binnen een kort termijn een dakkapel in Tilburg? Vraag dan direct een offerte aan bij Jansen Dakkapellen. Jansen Dakkapellen bestaat sinds 1984, is VCA gecertificeerd en gaat graag een nieuwe uitdaging aan om kwaliteit binnen korte termijn bij u thuis af te leveren.

Wat is een dakkapel?

Wanneer wij een dakkapel in Tilburg bouwen krijgt uw woning een opbouw op het dak. Door deze opbouw krijgt uw zolderkamer meer ruimte en lichtinval. Een donkere zolderkamer zal binnen een aantal uren veranderen in een ruime werk- of slaapkamer. Daarnaast is een dakkapel in Tilburg een toevoeging voor het aanzicht. Doordat wij deze op een vakkundige manier plaatsen zal dit niet ten koste gaan van de dakvorm. In een dakkapel te Tilburg kunnen ook dakramen worden gemaakt. Afhankelijk van uw wensen passen wij een dakkapel in Tilburg aan.

Voordelen

Met een dakkapel in Tilburg kunt u profiteren van vele voordelen.

  • Waarde stijging van uw woning

  • Meer ruimte

  • Meer licht

  • Extra kamer

Waarom Jansen Dakkapellen?

Jansen Dakkapellen maakt een dakkapel in Tilburg van A kwaliteit producten. Vooraf komen wij persoonlijk alles inmeten waarna wij binnen 1 of 2 dagen een dakkapel in Tilburg kunnen monteren. U heeft bij ons keuze uit een dakkapel in Tilburg met een platdak, schuin pannendak of een andere dakkapel naar wens.

Contact

Wilt u een nieuwe dakkapel in Tilburg laten maken? Of uw huidige dakkapel in Tilburg laten opknappen? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. Wij maken een offerte op maat.

D. Jansen Dakkapellen logo
D. Jansen Dakkapellen
nieuws Tekst

Welkom op de nieuwe website van
D. Jansen Dakkapellen

D. Jansen Dakkapellen logo
D. Jansen Dakkapellen
UW SPECIALIST
In Dakkapellen

Copyright © 2024 D. Jansen Dakkapellen | Begrippenlijst | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM